Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2007 16:45 - Алтернативни източници на енергия
Автор: ivobg Категория: Други   
Прочетен: 82183 Коментари: 72 Гласове:
1



  Metaline Falls, WA 99153, USA
Telephone: (509) 446 2353
Email: support@free-energy.ws
Website: http://www.free-energy.cc

 
В края на 80-те години научните списания в областта на електротехниката предсказваха, че ще бъдем свидетели на “безплатно електричество” в близко бъдеще. Невероятни открития относно природата на електричеството ставаха ежедневно. Никола Тесла демонстрираше “безжични мълнии” и други чудеса, свързани с високочестотни токове. Както никога цареше една възбуда и вълнение за идното бъдеще.

В разстояние на 20 години щяха да се появят автомобили, самолти, филми, звукозапис, телефона, радиото и широкоизползваеми камери. Викторианската епоха отстъпваше пътя на нещо абсолютно ново. За първи път в познатата ни история, обикновения човек беше подтикнат да съзре една утопична визия на бъдеще, изпълнено изобилно с модерен транспорт, работа, дом и храна за всекиго. Болестите ще бъдат прогонени, също и беднотата. Животът ставаше по-добър и този път за всеки щеше да има “парче от тортата”.


Тогава, какво стана? Къде се дянаха тези революционни енергийни открития всред тази технологична експлозия? Нима цялото въодушевление за “безплатната енергия” в началото на миналия век беше отречено от “истинската наука”?
 


НИВО НА ТЕХНОЛОГИЯТА В ДНЕШНО ВРЕМЕ

Отговорът на този въпрос е “Не”. Всъщност, вярно е точно обратното. Впечатляващи енергийни технологии бяха разработени редом с другите открития. Оттогава насам, бяха създадени множество методи за произвеждане на енергия при невероятно ниска цена. Но нито една от тези технологии не бе “отворена” за открития пазар като продаваем артикул. Защо се получи така, ще разберем след малко.


Но първо, бих искал да ви опиша няколко от технологиите за “безплатна енергия”, които за момента познавам и които са доказани като съществуващи и работещи отвъд всякакви съмнения. Общото, свързващо всички тези открития е малкото количество енергия необходима за контрол или освобождаване на големи количества различен вид енергия. Много от тях някак “прихващат” невидимите етерни полета - източник на енергия, удобно игнориран от “модерната” наука.
 
1. Лъчиста Енергия
Усилващият (Magnifying) предавател на Никола Тесла, Устройството за Лъчиста Енергия на Хенри Морей, ЕМА мотора на Едуин Грей, Testatika Machine на Пол Бауман - те всичките използват “лъчиста енергия”. Тази натурална енергия (по погрешка наричана “статично” електричество) може да бъде събрана направо от околната среда или извлечена от обикновено електричество по метод, наречен “фракционация” (fractionation). Лъчистата енергия може да извършва същите чудеса, както обикновеното електричество, при цена по-малко от 1% от стойността му. Тя не се държи точно като електричеството и това е допринесло за неразбирането й сред научните среди.
Комуната Methernitha в Швейцария понастоящем има шест работещи модела на безгоривни, самодвижещи се устройства, които прихващат тази енергия.


2. Мотори с постоянни магнити
Др. Роберт Адамс (Нова Зеландия) е разработил удивителни форми на електрически мотори, генератори и отоплители, които използват постоянни магнити. Едно такова устройство извлича 100 Вата електричество от източника, генерира 100 Вата за да презареди източника и произвежда 140 BTU топлина за две минути!


Др. Том Бердън (САЩ) има два работещи модела на електрически трансформатор захранен с постоянни магнити. Използва 6 Вата входно напрежение за контролиране пътя на магнетичното поле излизащо от постоянните магнити. Чрез прекарване на магнитното поле, първо през една бобина и после през втора, извършвайки това бързо напред-назад като “пинг-понг”, устройството може да произведе 96 Вата изходно напрежение без нито една движеща се част. Бердън нарича устройството Неподвижен Електромагнитен Генератор или НЕГ. Жан-Луй Наудин е пресъздал устройството на Бердън във Франция. Принципа на този вид устройство е бил първоначално открит от Франк Ричардсън (САЩ) през 1978г. Трой Риид (САЩ) има работещи модели на вентилатор с особена магнитна конструкция, който се нагрява, докато се върти. Нужно е точно същото количество енергия, с което се завърта и обикновен вентилатор. Отвъд тези разработки, множество откриватели съобщават за работещи механизми, които произвеждат въртеливо движение само с постоянни магнити.


3. Механични Отоплители
Има два класа машини, които трансформират малки количества механична енергия в големи количества топлина.


Най-доброто от тези напълно механични разработки е въртящата се цилиндрична система, разработена от Френет (САЩ) и Перкинс (САЩ). При тези машини един цилиндър се върти в друг с разстояние 1/8 инча разстояние между тях. Разстоянието между цилиндрите е изпълнено с течност, като вода или масло, и това е “работната течност”, която се нагрява, докато вътрешния цилиндър се върти. Друг метод използва магнити, монтирани на колело, които създават големи въртеливи течения в алуминиева плоскост, нагрявайки я. Тези магнетични отоплители са били демонстрирани от Мюлер (Канада), Адамс (НЗ) и Рийд (САЩ).


Всичките системи отдават 10 пъти повече топлина от стандартните методи, използвайки същото количество входна енергия.


4. Супер Ефективна Електролиза
Водата може да бъде разложена на водород и кислород с помоща на електричество. Познатите ни учебници по химия твърдят, че за този процес е нужна повече енергия, отколкото може да бъде покрита от при-комбиниране на газовете. Това е вярно, но само при най-неефективното й използване.


Когато водата бива бомбардирана със собствената си резонансна честота, използвайки система разработена от Стен Майер (САЩ) и отново, наскоро, от Ксоген Пауър Инк, тя се разпада на газовете водород и кислород с помощта на много малко електрическа енергия. Също, използването на различни електролити (добавки, които правят водата по-добър проводник на електричество) променя ефективността на процеса многократно. Знае се също, че дадени определени геометрични структури и повърхности работят по-добре от други. Приложена за задвижване на двигатели (като твоята кола) при цена, единствено за използваната вода.


Още по-удивителен е факта, че през 1957г. специална метална сплав е била патентована от Фрийдман (САЩ), която спонтанно разлага водата на водород и кислород без нужда от външен електрически източник и без да предизвиква химически промени в самият метал. Това означава на практика, че тази специална смес може да произвежда водород от вода, безплатно, завинаги.


5. Имплозионни/Вихрови двигатели.
Всички индустриално произведени двигатели използват отделянето на топлина за предизвикване на разширяване и налягане, за да извършат работа, както твоят автомобилен двигател. Природата, за да свърши работа, използва обратния процес на охлаждане за да предизвика всмукване и вакуум, както при торнадото.


Виктор Шаубергер (Австрия) е първият построил работещи модели на Имплозионни двигатели през 1930 и 1940г. По-късно, Калум Коутс (Callum Coats) е писал нашироко върху работата на Шаубергер в книгата си Живи Енергии (Living Energies) и в последствие няколко учени са построили работещи модели на Имплозионно-Турбинни двигатели. Това са безгоривни двигатели, които произвеждат механична работа от енергия, извлечена от вакуума. Има също и по-прости модели, които използват вихрови движения за да прихванат комбинацията от гравитация и центробежна сила и произведат непрекъснато движение във флуиди.


6. Студен синтез (Cold Fusion)
През март 1989 двама химици, Мартин Флайшман и Стенли Понс от университета Brigham Young, Юта (САЩ), съобщават че са възпроизвели синтез на атомно ниво с помощта на просто настолно устройство. Твърденията биват “развенчани” като несъстоятелни и шест месеца по-късно обществеността загубва интерес.


Както и да е, студения синтез e реален. Не само няколкократно е било документирано излъчване на топлина в повече, но е била описана ниско-енергийна трансмутация на атомни елементи, причинявайки дузина най-различни реакции. Тази технология определено може да произведе евтина енергия.


7. Топлинни помпи използващи слънчева светлина
Хладилникът в кухнята ти е единствената “машина за безплатна енергия”, която имаш. Това е топлинна помпа, задвижвана от електричество. Използва се една единица енергия (електричество), за да се придвижат три единици енергия (топлина). Това й дава Коефициент на Полезно действие (КПД) около три. Твоят хладилник използва една единица електричество за да изпомпа три единици топлина от вътрешната част на хладилника към външната. Това е обичайната употреба и е до момента възможно най-неефективният начин за използване на тази технология. Ето защо: топлинната помпа изкарва топлината от “източника” към “погасителя” на топлина или мястото, което абсорбира топлина. Източника на топлина очевидно трябва да е топъл и охладителя да е студен за да работи този процес максимално добре. В хладилника това е точно обратно. “Източника” на топлина е вътре в кутията, която е студена и охладителя на топлина е стайната температура на въздуха в кунята ти, който е по-топъл от източника. Ето защо КПД остава нисък за кухненския ти хладилник. Но това не се отнася за всички топлинни помпи.
КПД 8 до 10 се достига лесно с помпи, използващи слънчева енергия. При подобно устройство, топлинната помпа извлича топлина от слънчевия колектор и я прекарва в голям подземен абсорбатор, който остава около 12.78°C; механична енергия бива извлечена при трансфера. Този процес е подобие на този на парния двигател, който извлича механична енергия между бойлера и кондензатора, с разликата, че използва течност, която “ври” при доста по-ниска температура от водната.


Подобна система, тествана през 1970 г., произвеждала 350 hp, измерени с динамометър, в специално създаден двигател от само от 100 квадратни фута (100 фута = 30.48000 метра) слънчев колектор. Количеството енергия, необходимо за задвижване на компресора е било по-малко от 20 hp. Така тази система е произвела над 17 пъти повече енергия от входящата. Би могла да захрани малка къща, използвайки същата технология, която поддържа храната студена в кухнята ви.
В момента съществува топлинна помпа с индустриални размери, построена на север от Кона, Хаваи, която генерира електричество от температурните разлики в окенската вода.
Има десетки други системи, които не съм упоменал. Много от тях са работещи и добре тествани, също както гореспоменатите.


Дори и този кратък списък е достатъчен за да ме разберете: безплатната енергия е тук и сега. Тя предлага на света екологично чиста енергия, в изобилие за всекиго, навсякъде.
Днес е възможно да спрем продукцията на “парникови газове” и закрием всички атомни електростанции. Днес можем да обезсолим неограничено количество морска вода при допустима цена и доставим прясна вода и до най-отдалечените места на планетата. Цената за транспорт и производство на почти всичко познато може драматично да падне. Храна ще може да се отглежда в парници през зимата, във всяка точка на планетата.


Всички тези чудеса на безплатната енергия, които могат да направят живота на планетата толкова по-лесен и по-добър за всекиго, са били отлагани от десетилетия. Защо? Кой е заинтересуван от това отлагане?

 

НЕВИДИМИТЕ ВРАГОВЕ НА ТЕХНОЛОГИИТЕ
ЗА БЕЗПЛАТНА ЕНЕРГИЯ

Съществуват четири гигантски сили, които заедно са работили създаването на тази ситуация. Ако речем да обвиним някаква “конспирация” за подтискането на тази технология, само ще създаде суеверно разбиране и ще прехвърли вината за това извън нас.
И така, освен “ненастояващото общество”, кои са другите три сили възпрепятстващи достъпността на технологиите за безплатна енергия?
 
1. Паричен монопол
В общоприетата икономическа теория съществуват три класа индустрия: капитал, стоки и услуги. В първия клас, капитала, има също три подкласа: натурален капитал, валута и кредит. Натуралният капитал е свързан със сурови материали (като златни мини) и източници на енергия (като нефтени кладенци и водноелектрически централи). Валутата е свързана с печатането на книжни “пари” и сеченето на монети; тези неща обикновено са грижа на правителството. Кредита е свързан с отдаването на пари за лихви и увеличаване икономическата им стойност чрез кредитни сметки. Оттук можем да видим, че в една икономика енергията функционира по същия начин, както златото, печатането на пари от правителството или даване на кредити от банката.


В САЩ и в повечето страни по света, има наличие на “паричен монопол”. Аз съм “свободен” да спечеля колкото си искам “пари”, но ще ми бъде платено само в банкноти на Федералния Резерв. По никой начин, дори да искам, не може да ми бъде платено в златни сертификати или някаква друга форма на “пари”. Този паричен монопол е единствено в ръцете на малък брой частни стокови банки и тези банки са притежание на най-богатите фамилии в света. Техният план е евентуално да контролират 100% от всички капитални ресурси в света а оттам да контролират и живота на всеки един чрез достъпността (и недостъпността) на стоки и услуги. Един независим източник на богатство (устройство за безплатна енергия) в ръцете на всеки човек по света би съсипало техните планове за световна доминация, завинаги. А защо това е истина не е трудно да видим.
Понастоящем икономиката на една нация може да бъде забавена или забързана с повишаване или занижаване на лихвените проценти. Но ако един независим източник на капитал (енергия) се появи в икономиката и всеки бизнесмен или човек може да увеличи капиталите си без да взима заем от банката, то централно управлявания контрол върху нивата на лихвите просто не би имал същия ефект. Технологията за безплатна енергия ще измени стойността на парите. Най-богатите фамилии и кредиторите не желаят каквато и да е конкуренция. Това е. Те искат контрола върху източника на пари да е в техни ръце. За тях безплатната енергия не е просто технология, която трябва да бъде крита. Тя трябва да бъде забранена завинаги!


И така, най-богатите фамилии и централните банкови институции са първите, които работят по отлагане достъпността на безплатната енергия до обществото. Мотивацията им е въображаемото “божествено право да владеят”, алчност и ненаситната жажда за контрол върху всичко, освен себе си. Оръжието, което досега са използвали за това отлагане включва заплаха, “експерти” провокатори, изкупуване и погребване на технологии, убийства и опити за убийства на откривателите, смазване на личността, палеж и широк набор от финансови стимули и демотивация на възможните поддръжници. Те също подкрепят широкото приемане на научната теория, че безплатната енергия е невъзможна (законите на термодинамиката).


2. Национални правителства
Втората сила, работеща за отлагане достъпността на безплатната енергия за обществото са националните правителства. Проблема в случая не е толкова свързан със съперничеството при печатане на валута, но с поддържането на “национална сигурност”.


Според тях, света около нас е джунгла и от хората може да се очаква да бъдат жестоки, нечестни и подли. Работа на правителството е “да осигури сигурна защита”. За целта се използва “полицейска сила” от управляващия клон на правителството за да подсили “властта на закона”. Повечето от нас, които са съгласни с властта на закона го правят, защото вярват че това е правилният начин и е за наше добро да го следваме. Ала винаги има няколко индивида, които вярват, че е за тяхно добро, когато не се придържат доброволно към социалния ред. Такива хора правят избора да работят извън “властта на закона” и се смятат за аутсайдери, криминалисти, разрушители, изменници, революционери и терористи.


По пътя на пробата и грешката повечето национални правителства са открили, че единствената външна политика, която работи е политиката наречена “каквото повикало такова се обадило”. Което означава за теб и мен, че тези правителства се третират едни-други по начина по който биват третирани. Съществува постоянна измамна игра за позиции, за влияние в световните афери, където “най-силната” партия печели. В икономиката това е наречено “Златното правило”, което заявява, че “този със златото съставя правилата”. Същото е и с политиците, но е в по-Дарвинов стил - “оцелява най-силния”.


В политиката обаче “най-силния” е станал израз за най-могъщата партия, която иска да унищожи и най-мръсните. Абсолютно всеки достъпен метод се използва за изпреварване на “противника”, и всеки друг е “противник”, независимо дали се смята за приятел или враг. Това включва насилствено държане, лъжа, измама, шпионаж, кражба, убийство на световни лидери, скрити войни, съюзи и смяна на съюзника, договори, чуждестранна помощ и присъствието на военни сили където е възможно.


Както и да ви харесва, това е психологическата и моментна площадка на която националните правителства оперират. Едно национално правителство никога няма да даде на противника предимство ей така безплатно. Никога! Това е национално самоубийство. Всяка индивидуална активност, вътре или вън от страната, която се интерпретира като даване на противниково превъзходство по който и да е начин, ще бъде третирана като заплаха за “националната сигурност”. Винаги!


Технологията за безплатната енергия представлява кошмарът на националните правителства. В техните очи безплатната енергия ще даде неограничена военна мощ в ръцете на всички правителства за един финален опит за абсолютно владичество и доминация. Помислете? Не мислите ли, че Япония ще се чувства заплашена, ако Китай притежава безплатна енергия? Как смятате, дали Израел ще си седи мирно и спокойно ако Ирак се добере до безплатна енергия? Смятате ли, че Индия ще разреши на Пакистан да разработи безплатна енергия? Не смятате ли, че САЩ ще се опита да спре Осама Бин Ладен ако той сполучи да си набави безплатна енергия?
Наличието на неограничено количество енергия при сегашното положение на нещата върху планетата ни ще доведе до неизбежно “пренареждане” на “баланса на силите”. Би могла да възникне глобална война за отнемане на предимствата на неограничената енергия от “другите”. Всеки ще я иска и в същото време ще гледа да направи така, че никой да не се добере до нея.
И така, националните правителства са втората сила, работеща в насока потискане на безплатната енергия като публично достояние. Мотивацията им е “самосъхранение”. Това самосъхранение работи на три нива: първо, чрез лишаване на външни врагове от уникално преимущество; второ, чрез предотвратяване на индивидуализирани действия (анархия), които могат ефективно да предизвикат официалните власти в страната; и трето, чрез съхраняване на притока на доходи, добит от таксация на енергийните източници, които се използват в момента.


Техните оръжия включват възпрепятстването на публикуване на патенти в името на “националната сигурност”, легални и нелегални нападки с криминални обвинения, ревизии, заплахи, подслушване на телефона, арести, палежи, кражби на собственост по време на доставка и редица други заплахи, които правят невъзможно построяването и разпространението на машина за безплатна енергия.


3. Заблуда и непочтеност в движението за Безплатна Енергия

Третата сила, работеща в полза на забавяне достъпа на безплатна енергия до масите се състои от заблудени изобретатели, шарлатани и опозитори. По периферията на извънредните научни открития, които съпътствуват истинските технологии за безплатна енергия, лежи един призрачен свят от необясними аномалии, несигурни изобретатели и безскрупулни рекламодатели. Първите две сили непрекъснато използват медиите за да рекламират най-лошите примери от тази група, да отклоняват общественото внимание и да компрометират истинските открития, асоциирайки ги с явни измами.


През последните 100 години се появиха десетки истории за необикновени открития. Някои от тях дотолкова плениха въображението на хората, че и до днес се носят митове за тези системи. В съзнанието ни изплуват имена като Кели, Хубард, Кулер, Хендершот. Зад тези имена може да стои реална технология, но просто липсва достатъчно техническа информация за да може обществото да реши. Тези имена остават свързани с митологията за безплатната енергия и биват успешно използвани от провокатори като примери за мошеничество. Но идеята за безплатна енергия се е запечатала дълбоко в човешкото подсъзнание.


Също така, няколко изобретатели с неясни технологии, които показват често срещани аномалии, по погрешка преувеличават личната си важност като изобретатели. Комбинацията от “златна треска” и/или “комплекса Месия” при тях напълно изопачава всякакъв бъдещ принос, който те могат да направят. Дори и изследователския път, който те следват, да е многообещаващ, в момента в който започнат да заменят ентусиазма с факти, стойността на научната им работа в голяма степен се омаловажава. Това е могъща, при това неуловима съблазан, която може да изкриви личността, ако последната повярва, че “света лежи на раменете им” или че те са световни “спасители”.


Странни неща се случват и с хората, които смятаха че всеки момент ще станат невероятно богати. Изисква се невероятна духовна дисциплина за да остане човек обективен и смирен в присъствието на работеща машина за безплатна енергия. Самата вяра, че имат в ръцете си машина за безплатна енергия е достатъчна да разбалансира психиката на някои изобретатели. Други пък развиват “комплекс за преследване”, който ги прави много отбранителни и недостъпни. Това от една страна ги възпрепятства в пътя на доразвиване на технологията за безплатна машина а от друга налива масло в огъня на измамите и митологиите.


На ред идват и безскрупулните мошеници. За последните 15 години един единствен човек от САЩ е успял да събере повече от $100,000,000 долара използвайки безплатната енергия като примамка. Въпреки, че му е забранено извършването на бизнес в щата Вашингтон и е престоял в затвор в Калифорния, той не се отказва от безскрупулната си идея. Той винаги използва като примамка една от реалните системи за безплатна енергия, убеждава хората, че ще получат тази система много скоро, но в крайна сметка им продава рекламна информация, която не съдържа реална информация за самата система. Ограбил е по този дори начин християнски и патриотични комуни в САЩ и продължава да трупа средства.


Измамата, която този човек използва е, записването на стотици хиляди хора по места, където той ще инсталира машината за безплатна енергия. Така те не само ще получат машината за безплатна енергия в дома си, но и ще продават излишното електричество на местната енергийна компания. След като се убедят, че ще получат безплатно електричество доживот без допълнителни разходи, хората с радост купуват видеокасетата, която им помага да въвлекат в измамата и техните близки. Веднъж като разберем силата и мотивациите на първите две сили, явно е, че “бизнес плана” на този човек не може да се осъществи. Този един единствен човек вероятно е нанесъл повече вреда на движението за безплатна енергия в САЩ, отколкото всяка друга сила, унищожавайки доверието на хората в тази технология.


И така, третата сила отлагаща публичната наличност на безплатната енергия е заблудата и безчестието вътре в самото движение. Мотивациите са алчност, желание за власт над други и фалшиво чувство за себезначимост. Оръжията, които те използват са лъжа, измама, самозаблуждение, арогантност, комбинирани с половинчата наука.


4. Ненастояващо общество

Четвъртата сила, която работи за отлагане публичната достъпност на технологиите за безплатна енергия сме всички ние. Лесно е да се види колко тесногръди и презряни са мотивациите на другите сили, но във всъщност, тези мотивации са не по-малко живи в нас.
Подобно на богатите фамилии, не се ли таи чувство във всеки от нас за фалшиво превъзходство и желанието да контролираме другите, вместо нас. Също не бихме ли се продали още днес, заедно с откритието ни, ако цената не беше достатъчно висока, $1 милион долара? Или подобно на правителствата, не иска ли всеки от нас да подсигури личното си оцеляване? Ако се окажем в средата на препълнен горящ театър, не се ли паникьосваме, избутваме и стъпкваме всички по-слаби в лудия устрем към изхода? Или подобно на заблудения изобретател, не разменяме ли понякога удобната илюзия за неудобния факт? И не се ли възвеличаваме в очите си повече от другите? Не се ли страхуваме от непознатото, дори ако обещава голяма възвръщаемост?
Така че, виждате ли, всичките четири сили са просто различни аспекти на един и същ процес, работещ на различни нива в обществото. Всъщност силата, предотвратяваща публичната поява на безплатната енергия, е бездуховно мотивираните действия на човека-животно. В един по-дълбок анализ безплатната енергия е една външна манифестация на Божествено Изобилие. Това е двигателят на икономиката на едно просветлено общество - където хората доброволно се отнасят едни с други по респектиращ и цивилизован начин; където войната и физическото насилие са социално недопустими действия; и където разликите между хората поне се толерират.
Появата на технология за безплатна енергия в публични ръце е зората на една истински цивилизована епоха. Това е епохално събитие в човешката история. Никой не може да си я припише. Никой не може да забогатее от нея. Никой не може да управлява света с нея. Това е просто подарък от Твореца. Тя ни задължава да приемем отговорността за собствените си действия и да бъдем самодисциплинирани и самокритични, когато трябва. Днешното царство на силата не може да има безплатна енергия без тотално да я изроди в нещо друго. Тази “цивилизация” е достигнала ръба на своето развитие, понеже е зародила семената на собствената си трансформация. Безплатната енергия не може да се повери на неудохотворените хора-животни. Те ще сторят с нея, това, което винаги са правели - да се устремят към безпощадно преимущество над всеки и да се убиват едни-други в процеса.


Ако се върнем назад и прочетем Ayn Rand"s Atlas Shrugged (1957) или доклада на Club of Rome, Ограничаване на Растежа (The Limits To Growth, 1972) става ясно, че най-богатите фамилии са разбрали това преди десетилетия. Планът им е да живеят в “света на безплатната енергия” но завинаги да я “отрежат” за останалите си събратя. Но в това няма нищо ново. Управляващите винаги са смятали масите за техни подчинени. Новото е, че сега ти и аз имаме могъществото на Интернет в наши ръце и можем да комуникираме по-добре от всякога. Интернета ни предлага четвъртата сила, шанса да преодолеем общите усилия на другите сили, които предотвратяват разпространението на технологията за безплатна енергия.

 

ШАНС ЗА ЕДНО СПРАВЕДЛИВО ОБЩЕСТВО

Едно събитие на което всички ние ставаме свидетели днес е, че изобретателите започват да публикуват работата си вместо да я патентоват и държат в тайна. Повече и повече хората “раздават” информация за тези технологии чрез книги, видео и уебсайтове. Въпреки, че на Интернет все още има голямо количество безплодна информация относно безплатната енергия, наличието на добра информация е все по-голямо. Погледни сам за себе си списъка от сайтове в края на този материал.


Належащо е ти самият да започнеш да събираш информация за истински системи за безплатна енергия. Причината е проста. Първите две сили никога няма да допуснат изобретател или компания да построи и продаде такава машина. Единственият начин по който можеш да получиш такава е да я построиш сам или с приятели. Това е и което хората тихомълком започват да правят. Дори да се чувстваш неспособен за тази задача поне събери информацията. Кой знае, може би ти ще си просто брънката от една верига от събития в края на която е успеха. Фокусирай се върху това, което можеш да извършиш сега, не в това, което остава да се извърши. В момента, в който ти четеш този материал, малки изследователски групички работят върху детайлите. Много от тях ще публикуват резултатите си на Интернет.


Всички от нас съставят четвъртата сила. Ако застанем твърдо на краката си и откажем да бъдем невежи и безучастни, ние можем да променим курса на историята. Това, което ще извърши промяната е съвкупността на нашите комбинирани действия. Само масови акции, които представляват взаимното ни съгласие могат да създадат света, който желаем. Останалите три сили няма да ни помогнат да поставим безгоривен енергиен генератор в мазетата ни. Те няма да ни помогнат да се освободим от техните манипулации.


Едно е важно: безплатната енергия е тук. Тя е реална и ще промени начина, по който живеем, работим и отношенията ни един с друг. Още повече, че безплатната енергия ще направи алчността и страха за оцеляване остарели и ненужни. Но, както всички духовни упражнения, ние трябва първо да манифестираме щедрост и доверие в нашия собствен живот.


Източникът на безплатна енергия е вътре в нас. Това е вълнението от свободната ни изява. Това е нашата духовно подтиквана интуиция да се изявим без разсейване, заплахи и манипулации. Това е в отворените ни сърца. В идеалния вариант, безплатната енергия ще е в основата на едно общество, където всеки има достатъчно храна, дрехи, подслон, себестойност и собствено време да съзерцава по-висшето значение на живота. Нима не дължим достатъчно един на друг, за да премахнем страха си и да предприемем действие за сътворяването на това бъдеще за децата ни? Вероятно не съм аз единственият чакащ да работи за по-висша Истина.


Безплатната енергия е тук. Тя е била тук от десетилетия. Комуникационните технологии и Интернет раздраха тайнственото було, покриващо този забележителен факт. Хора от целия свят започват да изграждат устройства за безплатна енергия за собствена употреба. Банкерите и правителствата не желаят това да се случи, но нямат контрол над него. Големи икономически сътресения и войни ще бъдат използвани в близкото бъдеще, за да се отклони съзнанието на хората от присъединяване на движението за безплатна енергия. Никои от големите информационни медии няма да покаже този аспект на събитията. Това ще бъде посочено като войни и размирици навсякъде, докарващо окупацията на все-повече страни от ОН “миротворци”.


Западната цивилизация се спуска стремглаво по спиралата на самоунищожението - ефект от дълго продължилите алчност и корупция. Всеобщото разпространение на безплатната енергия не може да спре тази тенденция. То само ще я засили. При все това, ако имаш машина за безплатна енергия, избери си по-добро местоживеене, където ще оцелееш политическите/социални/икономически трансформации, които са на път да станат. Нито едно национално правителство няма да оцелее по време на процеса. Въпроса е, кой ще контролира надигащото се Световно Правителство: първата сила или четвъртата сила?

Последната Велика Война е почти над главите ни. Семената са посяти. След нея ще дойде началото на истинска цивилизация. Някои от нас, които ще се откажат да се бият, ще оцелеят, за да видят зората на света на безплатната енергия. Предизвиквам те ТИ да бъдеш един от тях!





Гласувай:
1




1. анонимен - Страхотен материал. Замислял ли си ...
24.04.2007 16:54
Страхотен материал. Замислял ли си се какъв рандеман може да има електрически генератор на жироскопен принцип в орбита и предаващ енергията на висока ччестота? това наистина би било решение - хем екологично, хем рентабилно и независещо от стренични фактори. лошото е, че петролът няма да може да гони високи цени и спекулата няма да го позволи
цитирай
2. анонимен - много хуманно
12.10.2007 22:24
Ако има източници за неограничена енергия, дали има алтернативни източници и за вода? Има хора които са по-добри от други а нямат дори вода за пиене. Става ми тъжно как пред очите ми други си мият колите с питейна вода или изхвърлят отпадъци от колите си.
И как аз мога да променя нещо?
цитирай
3. анонимен - За Земята
13.07.2008 09:19
Благодарим за този матерял.Най-жалкото от всичко е ,че земята загива,заради интересите на шепа хора ,които искат да поставят всеки човек под пълен контрол.
цитирай
4. анонимен - - къде са - ?
25.08.2008 10:47
Къде са тези ("Погледни сам за себе си списъка от сайтове в края на този материал.") сайтове от списъка, както ни съобщава на нас авторът на блога?, или е забравил да го направи?

Ами нека да поправи "грешката си"!

BG-MAX.NET
BGNET.SYTES.NET
цитирай
5. анонимен - links
06.01.2009 20:30
http://www.free-energy.ws/links.html
цитирай
6. gmihov - Безплатни енергоизточници
09.10.2009 08:22
Вечността, природата, Бог, като база, творец и рушител на всичко ни предоставя всичко безплатно, в това число и енерогизточниците.
С труд и ум ги оползотворяваме и саздаваме необходимитне ни блага за да съществуваме.
С размяната и парите ги разпределяме, при което
на преден план излиза чвешката агресивност, алчност, егоизъм и страст за валаст, кой благата да притежава, да ги разпределя и волята му над другите да се налага с цената на всички средства.
цитирай
7. gmihov - Директна гравитационна енергетика
10.10.2009 01:36
След откриването,установяването и доказването в реални услова, с реални опти ,наличие на условия, при окито гравитационното поле не е котсервативно и изобретяването на директните гравитационни двигатели в 1960г. бъдещата директна гравитационна енергетика се очертава, като най - мощната алтернативна енергетика, която може във всяка точка на земята ,на суша и вода да гарантира неогрничен, икономически изгоден и безопасен за човека и природата добив на енергя.
Информация за тази енергетика в gmihov.blog.bg
цитирай
8. анонимен - vv
26.01.2010 23:45
GORO E LUD-GEI PSIHOPAT......NE ZNAETE LI-AKO ISKATE PROVERETE V 4ERVEN BRIAG RAZRE6ITELNOTO MU ZA ORUZIE
цитирай
9. анонимен - алтернативна енергия
25.02.2010 11:29
Енергията е всичко на този свят. Светът колкото и материален да изглежда е само сбор от енергии. Лошото е че цял живот са ни учили, че светът е само видимо материалното. той трябва да се види, усети пипне, а това не е така светът е основно и общо казано невидим и нематериален, много често той е продукт на нашите желания и възможности. Поради ограничената си природа ние просто го осакатяваме и затова си патим. Всички елитаристи -политици, магнати,учени ни втълпяват егоцентризъм и ни лишават от всеобщите блага, ограничават ни за да ни КОНТРОЛИРАТ. А е толпкова просто да се разграничим - четете, опитвайте и се организирайте. Предлагам организация за алтрнатива - АЛТЕРА, НЕКА ТЯ НИ ВОДИ НАПРЕД.
инж.В.Янков
цитирай
10. анонимен - АЛТЕРА
25.02.2010 11:33
Всичко е насериозно, нека направим опит да се освободим и погледнем света по друг начин. Предлагам обособяване на общество /алианс/ за алтерернативни енергии. Пишете за да се организираме и им го върнем тъпкано. Свободата и независимостта вървят ръка за ръка.
инж.В.Янков
e-mail : viankov@vip.bg
Чакаме Ви.
цитирай
11. анонимен - АРА -технологии в енергетиката
14.04.2010 12:32
В интелигентните системи за управление на енергията - материя съществува информационна система, която позволява при объркване на пътя /релинията - технологията/ на развитие на енергиината функция, системата да се ориентира като се върне към референтната точка на координатната система - храма на знанието.
За човечеството Тя съществува реално и се нарича МАГМА-УР СКА школа.Там синтеза на познанието за енергията - материя е на друго ниво.

цитирай
12. silverlining - Вероятно си съвсем прав
14.04.2010 23:33
Аз знам със сигурност за нещо аналогично от друга област. В Южна Америка има 1 растение Стевия. В Европейския съюз е забранено. Швейцарците, обаче, го използват. То е нещо като заместител на захарта. Растяло си е в естествени условия от незапомнени времена, не е кръстоска или ГМО. Та това растение може да се използва за подслаждане и не вреди на диабетиците, освен това не е калорично. Изследвани са ефектите му. (А предполагам и преди някой нарочно да ги е изследвал, местните жители, там където расте, са го използвали векове наред). По никакъв начин не вреди на хората? Защо не се използва то вместо изкуствените подсладители, които са доказано вредни? Явно има влиятелни хора, които имат интерес това да не се случи. Обаче, швейцарците, така както изглеждат сковани и лишени от емоции, са решили да го използват например за бебета с вроден диабет (и не само разбира се, но да даваш на бебе изкуствени подсладители е жестоко). Между другото, преди 2 години попаднах и на предаване по радиото, в което български учен казваше, че са били правени опити Севия да се отглежда в България през 70те години на миналия век. Ама след първоначален неуспешен опит, решили да им спрат финансирането. Пак защо ли? Та така - това беше нещо странично в подкрепа на твоята теза.
цитирай
13. анонимен - АРА - технологии в енергетиката
15.04.2010 11:05
Когато подредите числата от математиката в линия, в естественният им ред, виждате, че те се делят на реални и ирационални и представляват модел на разпределение на енергията в пространството на всяка енергиина частица/ енергиина единица/, независимо от мащаба и.Светът е устроен така, че тръгваш от една константа в дъното /центъра - нулата/ и с нарастване на размера своиствата се променат от микро към макро / от енергия към материя/.Преходът
е в числото едно.От едно до нула се нарича Е ДЪНО- Дух - енергия.От едно до безкрайност се нарича материя.Взаимовръзките между микро и макро се регламентират от план наречен квантовоа механика.
цитирай
14. анонимен - ApangeSheesse
01.08.2011 08:29
http://owdijfvcnid.com - efdnlwiernf TheomaMam <a href=http://efdincaa.com>dkyubwvfcn</a> OrieniaDrigue http://lirwjcnncvuier.com BoguededDup
цитирай
15. анонимен - higher search engine ranking backlinks service
05.08.2011 21:19
pagerank seo factors <a href=http://xrumerservice.org>backlinks</a> angela backlinks
цитирай
16. анонимен - viagra package
07.08.2011 21:21
http://sildenafilbuyonline.info - free older viagra movies
http://sildenafilbuyonline.info took viagra now what
<a href=http://sildenafilbuyonline.info>better viagra or levitra</a>
цитирай
17. анонимен - Xrumer service - we publish your custom post up to 100K forums worldwide
24.08.2011 14:27
Most powerful&cost effective SEO service in world get up to 100K backlinks now!
Get incredible online web traffic using best xrumer blast available. We can post your custom post up to 100K forums worldwide, get thousands of backlinks and great online web traffic in shortest time. Most affordable and most powerful service for web traffic and backlinks in the world!!!!
Your post will be published up to 100000 forums worldwide your website will get insatnt traffic and massive increase in seo rankings just after few days or weeks. Order now:
<a href=http://xrumerservice.org>xrumer service</a>
цитирай
18. анонимен - pagerank backlinks service
02.10.2011 19:07
backlink checker free seo sem <a href=http://xrumerservice.org>backlinks</a> backlinks check
цитирай
19. анонимен - Xrumer service - we publish your marketing post up to 100K forums worldwide
31.01.2012 15:33
Get up to 100000 forum backlinks with our backlinks service & massive targeted traffic Get incredible web traffic using superb backlink blast available. We can post your marketing message up to 100’000 forums worldwide, get insane amount of backlinks and amazing targeted web traffic in shortest time. Most affordable and most powerful service for web traffic and backlinks in the world!!!! Your post will be published up to 100000 forums worldwide your website or blog will get instant traffic and massive increase in seo rankings just after few days or weeks so your site will get targeted long term traffic from search engines. Order now: <a href=http://xrumerservice.org>backlink service</a>
цитирай
20. анонимен - Most powerful&cost effective SEO service in world get up to 100K backlinks now!
19.02.2012 00:27
Get up to 100000 forum backlinks with our backlinks service & massive targeted traffic Get amazing online web traffic using best backlink service available. We are able post your custom message up to 100’000 forums around the web, get thousands of backlinks and incredible targeted web traffic in very short time. Most affordable and most powerful service for web traffic and backlinks in the world!!!! Your post will be published up to 100000 forums worldwide your website or blog will get instant traffic and massive increase in seo rankings just after few days or weeks so your site will get targeted long term traffic from search engines. Order now: <a href=http://xrumerservice.org>backlinks</a>
цитирай
21. анонимен - higher search engine rankings backlink services
01.04.2012 08:19
wassup ivobg.blog.bg owner discovered your blog via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer best <a href=http://xrumerservice.org>backlinks service</a> Take care. Jason
цитирай
22. анонимен - вечерние платья интернет магазин украина
17.10.2012 04:08
Здраствуйте!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://www.urbanfarmexchange.org/member.php?action=profile&uid=32205>черное платье с рукавом </a> сарафаны 2012 <a href=http://bitor.ru/user/Nellillexturi/>интернет магазин детской одежды италия </a> пижама мужская <a href=http://ricars.ru/user/NeurngreneVef/>галифе мужские джинсы купить </a> футболки мужские ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://kamagra-express-shipping.blog.hr/>pharma Kamagra </a> - can women take Kamagra : Kamagra g vleborg : <a href=http://super-kamagra.blog.hr/>gel mit Kamagra </a> - Kamagra Oral Jelly Best Pills
цитирай
23. анонимен - buy cialis cheap
17.10.2012 05:48
<a href="http://generic-cialis-shop.net/#bo89">buy generic Cialis</a> cialis buy cheap http://generic-cialis-shop.net/#bj89 cheap cialis online [url=http://generic-cialis-shop.net/#go06]generic-cialis-shop.net[/url] buy cialis online cheap <a href="http://viagraapoteket.pro/#yw28">kцpa viagra</a> viagraapoteket.pro http://viagraapoteket.pro/#bl44 viagra sдljes [url=http://viagraapoteket.pro/#ov78]kцpa viagra sverige[/url] viagra kцpa
цитирай
24. анонимен - каталог детской зимней одежды
17.10.2012 13:06
Уважаемые господа!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://pyku.net/user/Aparlorma/>бижутерия оптом украина </a> мужская обувь <a href=http://rezepter.ru/user/EffeneHat/>беременное платье </a> одежда оптом интернет магазин <a href=http://elegapostel.narod2.ru/>интернет магазин одежды инсити </a> шарф ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://buy-kamagra.blog.hr/>tablets Kamagra Oral Jelly </a> - Kamagra Oral Jelly 100mg Europe sildenafil citrate : prescription Kamagra c.o.d. overnight : <a href=http://kamagra-express-shipping.blog.hr/>where Buy Kamagra drug store </a> - Kamagra Oral Jelly get Generic viagra Online
цитирай
25. анонимен - payday loans online 782 2252
17.10.2012 21:45
[url=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#18536]payday loans online[/url] - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#20146>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#6856 payday loans online
цитирай
26. анонимен - ветер платье
17.10.2012 22:23
Уважаемые господа!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://totbar.kz/user/tallebyaccunc/>оптовый интернет магазин женской одежды </a> интернет магазин стильной одежды <a href=http://www.colegio31deoctubre.edu.ec/user/utilmilfelF/>лиф платья </a> какую юбку купить <a href=http://clegaloc.narod2.ru/>плетение бисером бижутерии </a> женское пальто ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://cheap-kamagra-online.blog.hr/>Internet suppliers Kamagra </a> - purchase Cheap Kamagra pay Online check : what is Kamagra good for : <a href=http://kamagra-prices.blog.hr/>Kamagra st lemon flavour </a> - Kamagra turqoise
цитирай
27. анонимен - viagra online 890 18821
18.10.2012 00:20
[url=http://buyviagraonlinemall.com/#12015]buy generic viagra[/url] - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#16513>buy generic viagra</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#11012 generic viagra
цитирай
28. анонимен - buying cialis online
18.10.2012 03:13
<a href="http://comprarviagra.pro/#fg81">viagra precio farmacia</a> sildenafil analysis efectos adversos http://comprarviagra.pro/#jh99 sildenafil scm [url=http://comprarviagra.pro/#br52]viagra precio farmacia[/url] sildenafil copd pulmonary arterial hypertension <a href="http://generic-viagra.pro/#wo92">Viagra</a> pics of buy viagra http://generic-viagra.pro/#mh62 podobne order viagra [url=http://generic-viagra.pro/#rs25]generic Viagra online[/url] buy viagra cvs
цитирай
29. анонимен - купить обувь женскую летнюю
18.10.2012 08:02
Как дела?У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://kinodjek.ru/user/Reensemub/>свадебное платье принцессы </a> фасоны платьев 2012 <a href=http://droloading.com/user/telAclustydut/>нижнее белье женское фото </a> очки солнцезащитные купить <a href=http://epestulu.narod2.ru/>бонприкс интернет магазин одежды россия </a> белье женское интернет-магазин ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://buy-no-prescription-kamagra.blog.hr/>purchase Kamagra without a credit card </a> - liquid Kamagra long term side effects : Cheap Kamagra parts : <a href=http://kamagra-uk.blog.hr/>canadian Kamagra rx </a> - Cheap Kamagra Online Order Kamagra now
цитирай
30. анонимен - payday loans 75287
19.10.2012 02:40
bp73 http://genericviagrashop.pro/#kz12 best prices on viagra <a href=http://genericviagrashop.pro/#pl84>generic Viagra online</a> viagra buy canada discount
цитирай
31. анонимен - купить сумку adidas
19.10.2012 10:26
Привет Всем!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://journals-online.net/user/ideoneewees/>магазин модной одежды для женщин </a> мужские кожаные куртки <a href=http://filmodrom.org.ua/user/invincApami/>костюм деда мороза купить </a> магазин для беременных <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>купить майка борцовка </a> кофты мужские ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://get-kamagra.blog.hr/>tablets in India Kamagra Oral Jelly </a> - Oral Jelly Buy Cheap Kamagra : Buy Cheap Generic Kamagra Online overnight delivery : <a href=http://kamagra-online.blog.hr/>lowest price on Kamagra to Buy </a> - Buy Cheap Kamagra france
цитирай
32. анонимен - payday loans in arlington va
19.10.2012 16:02
oy03 http://paydayloansukyes.co.uk/#o62t pogo payday freecell <a href=http://paydayloansukyes.co.uk/#fu87>www.paydayloansukyes.co.uk</a> payday loan numbers
цитирай
33. анонимен - одежда недорого украина
19.10.2012 19:29
Здраствуйте!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://rezzeptik.bzs.su/user/FraubybachacY/>кожаные сумки </a> кофта <a href=http://deluxefilm.ru/user/animbilalam/>купить сумку пола </a> купить бриджи <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>модная одежда для женщин фото </a> осенняя куртка мужская ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://kamagra-uk.blog.hr/>Buy now Kamagra saturday delivery </a> - Kamagra Oral Jelly premature ejaculation : Kamagra canadian : <a href=http://now-kamagra-100mg.blog.hr/>Kamagra 100mg tadalafil </a> - Kamagra Oral Jelly 100mg usa
цитирай
34. анонимен - frawlisariFat
20.10.2012 02:52
http://allbestedmeds.com/compra-avana-italy.html avana Avanafil is a PDE5 in heart rate and mine and he also includes tadalafil Cialis sildenafil. These are some of that might happen to drug came in 2010 for Staxyn a version deliver more blood to. <a href=http://allbestedmeds.com/acheter-avana-france.html>acheter avanafil</a> The right timing for thing about it you studies to date were sudden decreases in hearing. http://allbestedmeds.com/compra-avana-italy.html - avana The studies also is not easy to well as Viagra while loss swelling in your of avanafil is 100.
цитирай
35. анонимен - фото платьев
20.10.2012 04:18
Привет Всем!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://youadler.ru/user/HoofoldiftDiz/>интернет магазин детской одежды ростов </a> шлепанцы купить <a href=http://www.forum.antikas.ru/member.php?action=profile&uid=43058>модная осенняя одежда </a> льняные платья <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>стили свадебных платьев </a> недорогие женские сумки ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://kamagra-oral-jelly.blog.hr/>Kamagra nederland </a> - Online purchase Kamagra delivered overnight : 100mg UK tablets Kamagra : <a href=http://now-kamagra-100mg.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly usa Cheap </a> - Kamagra free trails
цитирай
36. анонимен - cheap levitra online 3981
20.10.2012 04:23
<a href=http://orderlevitrahere.com/#mzimt>cheap generic levitra</a> - <a href=http://orderlevitrahere.com/#dnxws >cheap generic levitra</a> , http://orderlevitrahere.com/#dwpgn levitra 10 mg
цитирай
37. анонимен - payday loans in montreal
20.10.2012 05:20
f14p http://clomid-ph.net/#dr52 free clomid no prescription
цитирай
38. анонимен - order kamagra 9276
20.10.2012 08:40
<a href=http://orderkamagranow.com/#rlxoa>online kamagra</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#nluhi >buy cheap kamagra</a> , http://orderkamagranow.com/#zkubl buy cheap kamagra
цитирай
39. анонимен - мужское белье интернет магазин
20.10.2012 18:23
Привет!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://www.viajar-por-el-mundo.com/user/lyroinibarl/>вязание крючком сарафаны платья схемы </a> одежда детская <a href=http://vkgraf.com.ua/user/Premsshumnsor/>интернет распродажа адидас </a> фото сумки женские <a href=http://dejavu.ua/>нэнси платье для первой леди </a> мода 2012 женская одежда ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
<a href=http://buy-kamagra.blog.hr/>Kamagra voucher </a> - Kamagra Generic Reviews : U.S. pharmacies for Kamagra without rx : <a href=http://kamagra-now.blog.hr/>Order Kamagra overnight fed ex </a> - tablets next day delivery Buy Kamagra
цитирай
40. анонимен - payday loans in milwaukee wi
20.10.2012 20:32
n34a http://instantpaydloans.net/#b33i instant online payday loans
цитирай
41. анонимен - магазин мужской одежды
21.10.2012 03:12
Доброго времени суток!Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://blogsv.ru/user/Varrarfcrable/>выкройка летнего платья </a> нижнее мужское белье <a href=http://slegalozu.narod2.ru/>купить ткань для платья </a> бижутерия из китая <a href=http://itkniga.ru/user/Beldgetetulty/>интернет магазин одежда фабрика </a> магазин esprit ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://now-online-kamagra.blog.hr/>on line Kamagra st </a> - viagra Kamagra caverta Generic drugs : Cheap Kamagra Oral Jelly Generic viagra online : <a href=http://kamagra-now.blog.hr/>long term affects of Kamagra </a> - Buy online Kamagra on sale Cheap online
цитирай
42. анонимен - payday bank
21.10.2012 13:19
k52p http://cialisprecioes.net/#bc00 tadalafil en cancun
цитирай
43. анонимен - buy generic viagra 850 18335
21.10.2012 20:27
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#6585>generic viagra</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#10828>buy viagra</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#14750 buy viagra online
цитирай
44. анонимен - cheap cialis 6241
21.10.2012 23:05
<a href=http://ordercheapcialishere.com/#nkbsj>buy generic cialis</a> - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#yodtd >cialis without prescription</a> , http://ordercheapcialishere.com/#iogfl buy cheap cialis
цитирай
45. анонимен - payday loan ottawa
22.10.2012 03:28
w11x http://tadalafil-ph.net/#il68 buy Tadalafil online
цитирай
46. анонимен - ростовой костюм купить
22.10.2012 04:39
Привет Всем!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://moya-religia.ru/user/PaydayRor/>купить кожаную куртку с мехом </a> выкройка летнего платья <a href=http://webautosaver.com/user/Detbatoeria/>интернет магазин одежды в ростове </a> вязание детского платья крючком <a href=http://crazy-teen.ru/user/Effowlles/>рубашки купить оптом </a> мастер по изготовлению бижутерии ... Всем пока рад был сообщить...
-====-
<a href=http://kamagra-express-shipping.blog.hr/>Kamagra possession </a> - Online Generic Kamagra Cheap next day :.Kamagra Oral Jelly ajanta pharma limited .:<a href=http://erste-kamagra100mg.webstarts.com/>Online pharmacy Cheap Kamagra Buy </a> - Kamagra stockholm mail Order Kamagra medication Online super Kamagra inexpensive
цитирай
47. анонимен - viagra 100 mg 14799
22.10.2012 23:42
<a href=http://ordercheapviagrahere.com/#ayhuh>buy generic viagra</a> - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#bwoiy >viagra without prescription</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#hkmku cheap viagra
цитирай
48. анонимен - generic cialis 409 11684
23.10.2012 13:21
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#18827>buy cialis</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#5646>cialis online</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#15254 buy cialis online
цитирай
49. анонимен - payday loans 593 15198
23.10.2012 14:16
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#8520>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#7765>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#18902 payday loans
цитирай
50. анонимен - low payday loans
23.10.2012 22:02
<a href="http://cialissv.net/#fh17">köpa cialis</a> cialis erektionsproblem http://cialissv.net/#cy98 www.cialissv.net <a href=http://cialissv.net/#gr87>cialis pris</a> generisk cialis
цитирай
51. анонимен - viagra online 1318
24.10.2012 04:17
<a href=http://viagrastorehere.com/#ujmhm>viagra online</a> - <a href=http://viagrastorehere.com/#kyzfy >buy viagra</a> , http://viagrastorehere.com/#saucj buy viagra online
цитирай
52. анонимен - cialis online 21193
24.10.2012 08:40
<a href=http://cialisstorehere.com/#nfjdx>cheap cialis</a> - <a href=http://cialisstorehere.com/#zbxsf >cheap cialis</a> , http://cialisstorehere.com/#mhfcn buy cialis online
цитирай
53. анонимен - legal to buy viagra online
24.10.2012 17:07
<a href="http://viagraprecioes.net/#en36">comprar viagra</a> sildenafil cruz verde compra viagra sin receta http://viagraprecioes.net/#gd06 sildenafil firmel disfunci&#243;n er&#233;ctil <a href=http://viagraprecioes.net/#yi04>comprar viagra contrareembolso</a> comprimidos citrato de sildenafil
цитирай
54. анонимен - buy viagra in melbourne
25.10.2012 11:38
п»ї<a href="http://instant-paydayuk.co.uk/#ky86">guaranteed payday loans</a> midnight club los angeles payday http://instant-paydayuk.co.uk/#g22s texas payday loan network <a href=http://instant-paydayuk.co.uk/#pv91>12 month payday loans</a> payday loan albuquerque
цитирай
55. анонимен - buy cheap levitra
25.10.2012 15:12
If you want to buy levitra use keywords http://onlinelevitrabuy.com/#1734 - buy levitra online, <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#5488>cheap levitra online</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#4553 online
цитирай
56. анонимен - buy kamagra 2088
25.10.2012 15:31
<a href=http://kamagrastorehere.com/#efdaz>buy kamagra online</a> - <a href=http://kamagrastorehere.com/#qajww >cheap kamagra</a> , http://kamagrastorehere.com/#bnkjx buy kamagra
цитирай
57. анонимен - buy cialis online 780 2190
25.10.2012 19:42
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#7972>buy cialis online</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#438>cialis online</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#5304 generic cialis
цитирай
58. анонимен - payday loans 741 15168
26.10.2012 15:16
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#19672>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#19097>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#19803 payday loans
цитирай
59. анонимен - payday providers
30.10.2012 03:15
f81z http://achetercialiscialisprix.net/#ni57 france achat cialis generique <a href=http://achetercialiscialisprix.net/#ni27>acheter Cialis</a> inefficace cialis 20mg
цитирай
60. анонимен - texas payday law final paycheck
30.10.2012 20:43
<a href="http://paydayloansbadcreditloans.ca/#af26">Bad Credit Loans</a> payday loan houston http://paydayloansbadcreditloans.ca/#p31g payday loans okmulgee <a href=http://paydayloansbadcreditloans.ca/#ra08>www.paydayloansbadcreditloans.ca</a> payday loans together
цитирай
61. анонимен - payday loans no job verification
31.10.2012 02:09
<a href="http://genericviagradosage.net/#eb88">www.genericviagradosage.net</a> buy viagra overnight http://genericviagradosage.net/#iy30 buy viagra 50 mag <a href=http://genericviagradosage.net/#md00>www.genericviagradosage.net</a> order viagra online
цитирай
62. анонимен - payday loans herndon va
31.10.2012 17:48
<a href="http://aviagrafrance.net/#ik93">Viagra</a> acheter viagra en france http://aviagrafrance.net/#et34 vente en ligne achat viagra <a href=http://aviagrafrance.net/#ib89>acheter viagra sans ordonnance</a> fille viagra prix <a href="http://bviagrauk.co.uk/#rm26">viagra effects</a> benzerleri buy viagra http://bviagrauk.co.uk/#sz04 how much canada buy viagra <a href=http://bviagrauk.co.uk/#rp90>buy Viagra</a> viagra best price <a href="http://icialisonline.net/#gi76">Cialis</a> cheap cialis generic canada http://icialisonline.net/#om28 buy generic cialis in canada <a href=http://icialisonline.net/#pg99>icialisonline.net</a> where to buy cheap cialis
цитирай
63. анонимен - reverse phone
31.10.2012 21:42
oihzhxhojlfe <a href=http://101reversephonelookup.com/>reverse phone</a> , hkpbygfgkzjl <a href="http://101reversephonelookup.com/">reverse phone</a> , http://101reversephonelookup.com/ ojjafof
цитирай
64. анонимен - buy cialis 20mg
01.11.2012 03:05
g76j http://viagraces.net/#rs20 comprar mg citrato de sildenafil o27o http://icialisonline.net/#ug51 ordering cialis online
цитирай
65. анонимен - prix viagra 50
01.11.2012 06:05
i27w http://bviagrauk.co.uk/#mw20 buy viagra mumbai <a href=http://bviagrauk.co.uk/#wx02>Viagra</a> boots buy viagra
i83m http://icialisonline.net/#ih62 buy cialis 5mg <a href=http://icialisonline.net/#xl24>cialis online</a> ordering cialis
c59v http://viagraces.net/#pk76 y drogas citrato de sildenafil <a href=http://viagraces.net/#xu25>Viagra</a> sildenafil mg magnus
цитирай
66. анонимен - коламбия одежда интернет магазин
01.11.2012 21:17
Уважаемые господа!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://oracle-guitars.ru/user/Togopisee/>купить сорочку для вышивания </a> вязанные свитера <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#купить-подростковую-одежду»>купить подростковую одежду</a> купить теплую кофту <a href=http://portaluuu.com/user/Tiblericpielp/>футболки распродажа </a> магазин мужского белья ... Удачи Всем!
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://kamagra-online-drug-stores.blog.hr/>kamagra uk switch </a> - Kamagra supplies UK : online drug stores Kamagra prescription : Discount for re 5 7 % a href=http://kamagra-wirkungsvolles.webstarts.com/>kamagra suppliers online uk only </a> - purchase Kamagra UK delivery
цитирай
67. анонимен - instant faxless payday loan
02.11.2012 17:23
<a href="http://onpaydayloans.net/#il01">same day loan</a> payday loan avengers http://onpaydayloans.net/#m25h aaa payday advance <a href=http://onpaydayloans.net/#ie21>payday loans</a> power funding payday loans
цитирай
68. анонимен - buy viagra usa online pharmacy
03.11.2012 04:07
ph52 http://tadalafilb.net/#ji57 tadalafil tablets <a href=http://tadalafilb.net/#ml87>buy tadalafil</a> cialis buy now
цитирай
69. анонимен - Test, just a tes tappearrar
03.11.2012 08:09
<a href=http://www.sarvajal.com>viagra</a>
цитирай
70. анонимен - generic viagra 16270
03.11.2012 20:02
<a href=http://ordercheapgenericviagrahere.com/#uhyin>cheap viagra</a> - <a href=http://ordercheapgenericviagrahere.com/#wsodf >buy viagra online</a> , http://ordercheapgenericviagrahere.com/#rvnan buy viagra online
цитирай
71. анонимен - concepto sildenafil y tadalafil
05.11.2012 01:10
vd96 http://acheterviagracialis.net/#qp99 magasin cialis 20mg lw44 http://viagra-de.net/#72yj53 viagra pillenpharm pm05 http://cialis-espana.net/#is21 tadalafil seler
цитирай
72. анонимен - cialis precio medicina
06.11.2012 05:02
In addition to its effect on bioavailability, piperine exerts other beneficial effects. c23w http://abcpaydayloan.pro/#y97b payday loan not matching service To start with, one should realize that hair is made of dead protein cells, called keratin. Protein, being digested in the body, forms different amino acids. The latter can be connected in the particular combinations, producing different forms of protein in our organisms: keratin, collagen, insulin, etc. The first one is the source of our hair.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ivobg
Категория: Други
Прочетен: 107559
Постинги: 1
Коментари: 72
Гласове: 20
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930